Skip to content Skip to footer

SWISSCAR+: Brend za proizvodnju samouslužnih praonica

SWISSCAR+ je brend koji se bavi podrškom u planiranju, projektiranju, te izvođenju svih radova u projektu izgradnje samouslužnih autopraonica.

“Cilj nam je ponuditi kvalitetno i cjenovno prihvatljivo rješenje u potpunosti prilagođeno zahtjevima investitora i specifičnostima lokacija. U ponudi imamo rješenja koja su prilagodljiva svim zahtjevima investitora.”, poručuju iz SWISSCAR+.

SWISSCAR+ okuplja profesionalnu ekipu dizajnera, arhitekata, projektanata, kao i partnera sa kojima donose najbolju praksu svim svojim partnerima u smislu potpune podrške, najkvalitetnijih i najboljih proizvoda, tako da investitor dobija opravdanu investiciju po principu “Ključ u ruke”.

“Investitorima koji se odluče za suradnju s nama nudimo podršku i savjetovanje u svakoj fazi projekta. Od savjetovanja pri odabiru lokacije i izračuna isplativosti investicije preko koordinacije s projektantima i izvođačem građevinskih radova do izvođenja montaže opreme i konstrukcije. SWISSCAR+ pruža usluge održavanja i otklanjanja kvarova za vlastite projekte. Bilo da se radi o redovitom održavanju ili otklanjanju kvara naši profesionalno osoblje spremni su brzo i profesionalno intervenirati.“, ističu iz SWISSCAR+..

“Ostvarite svoju viziju, pokrenite jednostavan a profitabilan posao”, poručili su.

Leave a comment

KONTAKTIRAJTE NAS. RADO ĆEMO VAM SE JAVITI.

Naš tim stručnjaka donosi inovativna rješenja u svijet samouslužnih autopraonica.

Centrala

Podrinjska 6, Sarajevo, Bosna i Hercegovina

swiss@swisscarsolution.com

+387 60 339 56 86

Pratite nas

SwissCar+© 2024. Sva prava zadržana. Web design: Webtim.ba