Skip to content Skip to footer
Ponedeljak - Subota 8:00 - 17:00
+387 60 339 56 86
Podrinjska 6, Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Usluge SwissCar+

Naše profiesionalno osoblje će na osnovu vaših zahtjeva napraviti najbolje analize, te shodno istima dati vam najbolje preporuke. Projekt izgradnje i otvaranja samouslužne ili automatske praonice sastoji se od više faza poput odabira lokacije, izrade projektne dokumentacije, odabira konfiguracije opreme i dizajna konstrukcije, ishođenja potrebnih dozvola, građevinskih radova, montaže opreme te puštanja opreme u rad.

Investitorima koji se odluče za suradnju s nama nudimo podršku i savjetovanje u svakoj fazi projekta. Od savjetovanja pri odabiru lokacije i izračuna isplativosti investicije preko koordinacije s projektantima i izvođačem građevinskih radova do izvođenja montaže opreme i konstrukcije.

Stojimo na raspolaganju za sva vaša pitanja kako bi zajedno našli rješenje koje najbolje odgovara pojedinoj lokaciji i zahtjevima pranja vozila.

Naš stručni tim za projektovanje će na osnovu vaših zahtjeva napraviti najbolje rješenje za vaš projekat. Pokrivamo sve dijelove procesa projektovanja samouslužnih praonica.

SWISSCAR+ pruža usluge proizvodnje različitih elemenata vezanih za autopraonice, u potpunosti personaliziranih i prilagođenih željama kupca. Isporučujemo različite tipove konstrukcija za samouslužne autopraonice.

Uz konstrukcije izrađujemo i montiramo i različite tehničke sobe za samouslužne i automatske praonice. Prilagodite tehničku sobu svojoj lokaciji i u potpunosti iskoristite potencijal prostora kojim raspolažete, i prema tome olakšajte servis i održavanje opreme. Također, izrađujemo i različite nadstrešnice za usisavače samouslužne usisavače ili za sisteme centralnog usisavanja, hale za automatske autopraonice i sl.

U mogućnosti smo isporučiti i manje serije specijaliziranih inox elemenata za različite sisteme pranja.

Kroz iskustvo i montažu različitih sistema pranja naše profesionalno osoblje stekli su znanje i sposobnosti s kojima su spremni odgovoriti i na druge izazove koje donosi montaža različite industrijske opreme.
Obratite nam se s povjerenjem, pošaljite nam upit i zatražite ponudu za montažu Vaše opreme.

SWISSCAR+ pruža usluge održavanja i otklanjanja kvarova za vlastite projekte. Bilo da se radi o redovitom održavanju ili otklanjanju kvara naši profesionalno osoblje spremni su brzo i profesionalno intervenirati.
Obratite nam se s povjerenjem i zatražite ponudu za servis ili rezervne dijelove.

Pored servisiranja nudimo i profesionalnu uslugu redovnog održavanja samouslužnih praonica. Sa našim ljubaznim i profesionalnim osoblje spremni smo voditi i održavati Vašu vrijednu investiciju, a sve s ciljem unapređenja iste. 

U našoj ponudi nudimo profesionalnu hemiju renomiranog brenda WIEBERR čiji smo generalni zastupnici za države Balkana i EU.

WIEBERR se bavi proizvodnjom sredstava za njegu automobila, sredstava za čišćenje, sredstava za pranje tepiha i sredstava za dubinsko pranje i čišćenje. WİEBERR nudi kompletan program hemije za samouslužne praonice: Prašak, aktivne pjene, šampon za predpranje, vosak, parfeme, crnila za gume i sl. Zahvaljujući naprednoj tehnologiji i širokim i istraživačkim i razvojnim mogućnostima WIEBERR pruža usluge prema zahtjevima na tržištu. Kompanija veoma uspješno djeluje na tržištima preko 70 država širom svijeta. WIEBERR posjeduje sve potrebne certifikate kao što su ISO 9001 i ISO 14001.

SWISSCAR+ raspolaže lagerom specijaliziranih rezervnih dijelova za različite opreme za pranje te surađujemo s vodećim dobavljačima rezervnih dijelova u industriji.

Visokotlačna oprema, pištolji za pjenu i četke, ventili, pumpe i pribor, filteri i membrane, oprema za usisivače, sistemi doziranja hemikalija, oprema mjesta za pranje, hidraulična oprema, naplatni sistemi, elektronička oprema i senzori i sistemi zatvaranja vrata samo su neki od rezervnih dijelova koje Vam nudimo.

ISPLATIVA INVESTICIJA

Samouslužne autopraonice su jedna od najsigurnijih i najisplativijih investicija. Uz naš profesionalni tim od sada je to i lahko, jer ćemo za vas odraditi sve po principu "Ključ u ruke".

Dr. Samir VILDIĆ

Generalni direktor SWISSCAR+

SWISSCAR+ KATALOG

Kontaktirajte nas.

UVJERITE SE ZAŠTO
SMO NAJBOLJI

KONTAKTIRAJTE NAS. RADO ĆEMO VAM SE JAVITI.

Naš tim stručnjaka donosi inovativna rješenja u svijet samouslužnih autopraonica.

Centrala

Podrinjska 6, Sarajevo, Bosna i Hercegovina

swiss@swisscarsolution.com

+387 60 339 56 86

Pratite nas

SwissCar+© 2024. Sva prava zadržana. Web design: Webtim.ba & Digitalt